Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Lill Thelin
Få ledige pladser

Abstrakt landskab - lørdag

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

Vi maler store larmende, abstrakte landskaber i akryl - med de brede pensler og spartel. Det bliver en dag med mange farver og store armbevægelser. Du får et kærligt spark ud over din måske pæne grænse. Materialeliste udsendes inden kursusstart.

Er du i tvivl om noget - kontakt gerne underviser Lill Thelin på tlf. 5098 5988.

Følg vejvisning til Sønderbro Kulturhus for enden af Lindvigsvej. Indgang på venstre side af skolen set fra gaden. Ind ad døren til Sønderbro Kulturhus, drej til venstre, find glasdøren på højre side og op på 1. sal.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 17-03-2018, kl. 10:00

Ugedag Lørdag
Holdnr18-87112
Adresse Horsens Byskole
Lindvigsvej 4
8700 Horsens
LokaleKunstlokale
Holdtimer7,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Horsens-Hedensted

Kursusdage

17-03-2018 Lørdag 10:00  -  16:00

Faktaoplysning

Bemærk Materialeliste udsendes inden kursusstart. Husk madpakke. Følg vejvisning til Sønderbro Kulturhus for enden af Lindvigsvej. Indgang på venstre side af skolen set fra gaden. Ind ad døren til Sønderbro Kulturhus, drej til venstre, find glasdøren på højre side og op på 1. sal.

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.