Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Jacob Kragelund
Ledige pladser

Drabet uden lig

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Journalist og TV-vært Jacob Kragelund jagter til dagligt plattenslagere og svindlere i Kontant på DR, men i dette underholdende foredrag tager han publikum med på en spændende rejse ind i samfundets underverden.
En dag kontakter en drabsdømt mand Jacob Kragelund. Han fortæller, at han er uskyldig og offer for et justitsmord.
Sagen handler om den 40-årige familiefar Henrik Haugberg Madsen, der sporløst forsvinder fra en feriehytte i 2010. To mænd bliver idømt langvarige fængselsstraffe for at have slået ham ihjel, men Politiet har aldrig fundet noget lig. Er den forsvundne mand overhovedet død?
Kom med bag kameraet på dokumentarserien Drabet uden lig, som var en stor seersucces på TV 2. Jacob Kragelund fortæller om den to år lange journalistiske jagt på sandheden i den mystiske forsvindingssag. Få et unikt indblik i et kriminelt men samtidig dybt fascinerende miljø, hvor kun én ting er sikkert – der er nogen, der lyver.
Jacob Kragelund er vant til at grave det umulige frem bl.a. som TV-vært i Forsvundne Danskere. Gennem spændende TV-klip kommer du til at opleve, hvordan han finder nye spor og beviser, som en årelang politiefterforskning aldrig fandt.
Det er et foredrag, hvor Jacob Kragelund fortæller om en kriminel verden, hvor det vanvittige er normalt – selv det at sidde ansigt til ansigt med en skruppelløs og koldblodig morder.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 22-10-2020, kl. 19:00

Ugedag Torsdag
Holdnr712021903
Adresse Vejle Bibliotek
Villy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
LokaleSalen
Holdtimer1
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vejle-Fredericia

Kursusdage

22-10-2020 Torsdag 19:00  -  21:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.