Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Nirvi Bennich
Ledige pladser

Croquis med blyant og akvarel

Ved spørgsmål ring til 86 81 21 00

En dag hvor du kan prøve en række metoder og materialer indenfor temaet "mennesket". At tegne efter model er både enormt lærerigt og sjovt. Der gives opgaver og instruktioner samt individuel vejledning. Medbring tegnepapir, stort akvarelpapir, akvarelfarver, tusch, blyant og kridt. Materialer kan også købes af underviseren.

Kurset henvender sig både til dem der vil fordybe sig i tegning og dets metoder - det bliver også en række øvelser hvor de der vil bruge akvarel kan fordybe sig i dette medie. Croquis dagen er åben for forskellige materialer hvor du selv kan vælge det der passer dig bedst.


Følg vejvisning til Sønderbro Kulturhus for enden af Lindvigsvej. Indgang på venstre side af skolen set fra gaden. Ind ad døren til Sønderbro Kulturhus, drej til venstre, find glasdøren på højre side og op på 1. sal.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-02-2020, kl. 09:30

Ugedag Søndag
Holdnr20-87113
Adresse Horsens Byskole
Lindvigsvej 4
8700 Horsens
LokaleKunstlokale
Holdtimer7,5
Antal mødegange1
AfdelingAOF Horsens-Hedensted

Kursusdage

02-02-2020 Søndag 09:30  -  16:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.