Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser
Birgitta-Maria Lohse
Ledige pladser

Union of Three Hearts Meditation

Ved spørgsmål ring til 86 51 19 77

Denne smukke meditation åbner hjertet ind betingelsesløs kærlighedsenergi, tager os ind i samhørighed og har en opløftende effekt i psyken. Meditationen kan lede til en dyb tilstand af indre fred og følelse af at være i kærlighed og harmoni med alt og alle.
Du lærer at slappe af i kroppen og trække vejret roligt og uden anstrengelse. Gradvist giver du slip på travlhed, spekulation og bekymringer. Dit sind og dit nervesystem falder til ro og det kan Union of Three Hearts lede til en mere naturlig og oprindelig tilstand af væren, hvor du føler dig ét med himlen, jorden og alle levende væsener.
Der vil indgå udstrækning og Qi-massage og vi afslutter med liggende afspænding/absorption.

Kom i løst siddende tøj og husk kaffe/the til pausen. Du må gerne medbringe egen meditationspude, men kan også fint sidde på en stol. Union of Three Hearts er en del af Sheng Zhen Meditation: www.shengzhen.org
Underviser er Certificeret Sheng Zhen lærer hos Master Li Junfeng og Jing Li, medlem af International SZ Society og uddannet Qi Gong- og meditationslærer.

Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 02-11-2019, kl. 10:00

Ugedag Lørdag, Søndag
Holdnr19-20536
Adresse AOF
Asylgade 18
8660 Skanderborg
LokaleSalen
Holdtimer7
Antal mødegange2
AfdelingAOF Skanderborg

Kursusdage

02-11-2019 Lørdag 10:00  -  13:00
03-11-2019 Søndag 10:00  -  13:00

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.