Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område
Vis underviser

Underviser

Jeg er uddannet cand.mag. i filosofi og kommunikation - med speciale i de videnskabelige studier og teorier om mindfulness og meditation. I en årrække har jeg undervist på Københavns Universitet i mundtlig formidling. Jeg er uddannet psykoterapeut fra ID Academy, og har beskæftiget mig med selvudvikling i mere end 10 år. Jeg har derfor stor teoretisk viden samt megen praktisk erfaring med selvudvikling.
I 2014 besluttede jeg mig at uddanne mig til yogalærer i Thailand hos den amerikansk-israelske yogalærer Shy Sayer. Jeg har siden undervist i yoga både privat og gennem AOF.
Interessen for selvudvikling og meditation kom i 17-årsalderen, da jeg stødte på coaching-bøger af Sofia Manning og buddhistiske bøger af Dalai Lama. Dér blev det klart, at der findes metoder (bl.a. yoga og meditation), som markant og med videnskabelig dokumentation kan højne vores livskvalitet, bl.a. fordi vi bliver bedre til at bruge os selv, hvilket skaber et mere meningsfuldt liv og forbedrer vores relationer til vores medmennesker. Det er mit arbejdsmæssige formål at dele og videregive disse metoder og teknikker, så andre mennesker kan drage gavn - ligesom jeg selv har fået enorm gavn af metoderne.
Jeg bor til daglig i et spirituelt fællesskab, hvor omdrejningspunktet er meditation og undervisning i meditation. Jeg modtager derfor jævnligt højkvalitets-undervisning fra de bedste og mest erfarne lærere i meditation og selvudvikling, hvilket selvsagt har en stor betydning for den undervisning, du vil modtage på mine hold.

Læs mere

Simon Vittus Jasper Hansen
Ledige pladser

Fordybelsesdag med yoga og mindfulness

Ved spørgsmål ring til 70 20 23 77

Hverdagen tillader almindeligvis ikke meget fordybelse og afspænding.
Derfor har vi lavet disse fordybelses-dage, som netop tillader mere tid, mere fordybelse, mere afspænding – mere genopladning.
Vores tre primære praksis-former er:
1. Yoga
2. Mindfulness/meditation
3. Liggende afspændings-øvelser.
Fordybelses-dagen er lavet sådan, at alle kan være med – uanset erfaring med yoga og mindfulness/meditation.
Udover de ovenstående tre praksis-former, laver vi refleksions- og udvekslings-øvelser, bl.a. med lidt relevant teori omkring mindfulness og psykologi.
Fordybelses-dagen undervises af Simon Vitus Jasper Hansen, der har mange års erfaring med yoga, mindfulness/meditation.
Se mere på http://simonvjhansen.dk/Vi begrænser antallet af kontaktpunkter for din sikkerheds skyld.
Du skal derfor selv medbringe yogamåtte og øvrigt udstyr, du har brug for. Enkelte større ting kan du låne hos os, hvis du medbringer et lagen eller lignende til at lægge over.
Du er velkommen til at kontakte underviser med spørgsmål til nødvendigt udstyr, eller du kan møde op den første gang inden du begynder at købe stort ind. Men husk yogamåtten allerede første gang.


Mere om dette kursus

Priser og tilmelding


Kursusinformation

Start: 06-12-2020, kl. 10:00

Ugedag Søndag
Holdnr712020543
Adresse Kølholt
Vardevej 263B
7100 Vejle
LokaleYogalokale
Holdtimer6
Antal mødegange1
AfdelingAOF Vejle-Fredericia

Kursusdage

06-12-2020 Søndag 10:00  -  14:30

Faktaoplysning

Betalingsbetingelser


Tilføj til min kalender

Her har du mulighed for at føje dette arrangement til din kalender, f.eks. for at reservere datoen, også selv om du ikke har tilmeldt dig: Tryk på "tilføj til min kalender" Tryk på "åben knap" Lykkes det ikke, så tryk "gem" i stedet for "åbn" og importer fra din kalender.