Viden, udvikling og samvær
8600 SilkeborgVælg område

Anne-Mette Zacho

Jeg er en lykkelig madentusiast, som dagligt bruger adskillige timer i køkkenet - og jeg elsker det. Kvalitet, bæredygtighed og økologi er grundsten i min madlavning, og jeg springer absolut ikke over, hvor gærdet er lavest. Kunstige konserveringsstoffer og e-numre er noget, som jeg sætter pris på IKKE findes min mad - derfor leger jeg en del med konservering af råvarer efter gamle metoder, som saltning, røgning og henkogning. Jeg muntrer mig med mad fra forskellige lande som for eksempel Italien, Frankrig, Pakistan, Indien, Mexico, Texas og Danmark og elsker de forskellige smagsindtryk, man får, når man bruger lidt flere krydderier end blot salt og peber. På mine kurser sætter jeg en ære i at lære jer, hvor lækkert mad, som er lavet fra bunden, smager. Derfor vil I opleve selv at skulle lave for eksempel butterdej, mexicanske tortillas, mayonnaise og meget andet. Jeg håber at se dig på ét af mine kurser og svarer naturligvis gerne, hvis du har uddybende spørgsmål.

Mere om denne underviser

Kurser hvor Anne-Mette Zacho underviser